L’alcalde assisteix a la presentació de l’exposició “De Miró a Barcelona” : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la presentació de l’exposició “De Miró a Barcelona”

07/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 8 de maig, a les 13:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a la presentació a la premsa de l’exposició “De Miró a Barcelona”, que tindrà lloc a la Fundació Miró (Parc de Montjuïc, s/n). Aquesta és una mostra sobre l’obra de Joan Miró a l’espai públic de la ciutat. A l’acte també assistiran el president de la Fundació Joan Miró, Jaume Freixa; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; i la directora de la Fundació i comissària de la mostra, Rosa Maria Malet. Després de la presentació Rosa Maria Malet oferirà una visita comentada als mitjans.

“De Miró a Barcelona” inicia un nou cicle d’exposicions titulat “Miró Documents”, dedicat a revisar l’obra de Miró a partir del fons artístic i documental de la pròpia Fundació. Amb la primera edició del cicle, la Fundació vol posar en valor el llegat que Joan Miró va oferir a Barcelona des de finals dels anys seixanta.

La mostra presenta el treball artístic preparatori de Joan Miró per a la creació de les quatre obres que va concebre per a la ciutat: el Mural de l’aeroport, el Mosaic del Pla de l’Os de la Rambla, una escultura monumental per al Parc Cervantes i la Fundació Joan Miró.

L’exposició es pot veure del 9 de maig al 2 de novembre de 2014 a la sala octogonal de la Fundació. Seguint la voluntat de Joan Miró de donar aquestes obres a la ciutat de Barcelona, la mostra es podrà visitar gratuïtament.





Paraules clau

cultura/ miro/