Gerard Ardanuy presideix l’acte d’incorporació de noves entitats al Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy presideix l’acte d’incorporació de noves entitats al Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona

09/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 12 de maig, a les 12:00 hores, a la Sala Consolat del Mar de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume,1), tindrà lloc l’acte d’incorporació de noves entitats al Consell de Coordinació Pedagògica, que impulsa l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. L’acte serà presidit pel regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i comptarà amb la presència de Francisco Javier Prat, president de Bici-Clot; Josep M. Faura, director general d’Educo; Carme Perella, directora del Palau Güell i d’Elvira López, directora de Relacions Públiques del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Amb les noves incorporacions de Bici-Clot, Educo, Palau Güell, Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental i Centre de Medecina Regenerativa de Barcelona, el Consell de Coordinació Pedagògica l’integren actualment un total de 150 entitats i institucions públiques i privades que ofereixen més de 4.000 activitats educatives adreçades a alumnat de centres educatius de la ciutat. Totes aquestes propostes i iniciatives es poden consultar en el Programa d’Activitats Escolars, que impulsa l’IMEB, a través de www.bcn.cat/educacio/pae.

Les institucions i entitats que formen part del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona ofereixen als centres educatius de la ciutat i al seu alumnat la possibilitat de participar d’activitats educatives relacionades amb els drets humans, la memòria històrica, l’emprenedoria, l’art, la ciència i la tecnologia i adreçades als diferents cicles educatius. Les activitats s’adrecen a tots els cicles educatius, des del primer cicle d’educació infantil, fins a l’educació secundària postobligatòria.





Paraules clau

pedagogia/