Sònia Recasens i Francina Vila participen en la presentació de les noves rutes turístiques guiades per Horta-Guinardó i Sant Martí : Servei de Premsa

Sònia Recasens i Francina Vila participen en la presentació de les noves rutes turístiques guiades per Horta-Guinardó i Sant Martí

09/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 12 de maig, a les 10.00 hores (Turisme de Barcelona. Passatge de la Concepció, 7-9), la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i la regidora d’Horta-Guinardó, Francina Vila, participen en la presentació dels nous tours turístics d’Horta-Guinardó i Sant Martí impulsats per Turisme de Barcelona.

Es tracta de dos nous itineraris que tenen per objectiu distribuir l’activitat turística al conjunt de tota la ciutat, i s’emmarquen en el desplegament dels plans de turisme de districte de l’Ajuntament de Barcelona.

A l’acte també hi participaran Pere Duran, director general de Turisme de Barcelona, i Joan Callís, director de l’empresa Barcelona Guide Bureau (BGB), encarregada de la confecció de les visites.

En finalitzar la presentació a la seu de Turisme de Barcelona, es realitzarà per als mitjans de comunicació un breu itinerari en bus per Horta-Guinardó amb els seus responsables.





Paraules clau

Horta-Guinardó/ Sant Martí/ turisme/