L’alcalde assisteix a la inauguració del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la inauguració del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

14/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 de maig, a les 12:30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a la inauguració del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona. A l’acte també assistiran el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el secretari d’Estat de Cultura, José Maria Lasalle; el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell;  i el director del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, Carles Santamaria, entre d’altres.

El 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebra enguany del 15 al 18 de maig als palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc on ocuparà uns 32.000 metres quadrats aproximadament. El certamen organitzat per FICOMIC comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, a més de nombroses activitats culturals i lúdiques com exposicions, conferències, tallers o signatures d’autors. També serà el marc de trobades professionals d’autors amb editors estrangers i nacionals.

El Saló del Còmic comptarà amb 153 expositors i té el suport de l’Ajuntament de Barcelona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i la Diputació de Barcelona. Enguany, la Universitat de Barcelona col·labora amb el Saló Internacional del Còmic.

El punt de trobada és a l’entrada del Palau 2 (avinguda Reina Maria Cristina, s/n).





Paraules clau

Alcalde Trias/ Saló Internacional del Còmic/