Raimond Blasi i Francina Vila assisteixen a la commemoració del 15è aniversari de l’Espai Jove Boca Nord : Servei de Premsa

Raimond Blasi i Francina Vila assisteixen a la commemoració del 15è aniversari de l’Espai Jove Boca Nord

14/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 de maig, a les 19:00 hores, la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, i el regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, assisteixen a la celebració del 15è aniversari de l’Espai Jove Boca Nord, l’equipament públic juvenil del Districte d’Horta-Guinardó (c/Agudells, 37-45).

Els actes de commemoració començaran demà a les 19:00 hores amb la inauguració de l’exposició “15 anys de Boca Nord” i amb el Mapping i l’espectacle audiovisual elaborat pels joves de l’equipament. Les activitats finalitzaran el proper 31 de maig amb una gran fira al carrer que comptarà amb actuacions de circ, música, tallers i altres activitats que han preparat els joves.

L’Espai Jove Boca Nord és un equipament juvenil i públic del Districte d’ Horta-Guinardo que té la voluntat de donar resposta a les necessitats, inquietuds i demandes dels joves. Des d’aquest espai es pretén facilitar serveis per a la joventut del districte i de la ciutat amb recursos i espais que dignifiquin les condicions dels joves.

L’actuació integral de l’equipament cobreix els següents àmbits:





Paraules clau

Horta-Guinardó/ joves/