Irma Rognoni lliura els premis de la 28a cursa popular de Nou Barris : Servei de Premsa

Irma Rognoni lliura els premis de la 28a cursa popular de Nou Barris

16/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 18 de maig, a les 11:30 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, participarà en l’acte de lliurament de premis de la 28a cursa popular de Nou Barris que tindrà lloc a les pistes d’atletisme de Can Dragó. Aquesta és una cursa popular de 10 km que té lloc pels carrers del districte. El punt de sortida és al passeig Andreu Nin davant del centre comercial.

Aquest any, 1 euros de cada inscripció es destinarà a beques per tal que nois i noies amb diversitat funcional puguin fer esport al Club d’Atletisme Nou Barris. Aquest acte s’emmarca dins de la Festa Major del districte de Nou Barris.

A més, dintre del programa de Festa Major, la regidora també assistirà al Vè torneig de petanca que se celebra a les 9:00 hores a les pistes de petanca de Canyelles; a la visita guiada i teatralitzada per l’antic mental que tindrà lloc a les 17:00 hores a la seu del districte; i a les 18:00 hores assisteix a la trobada de corals organitzada per la coral Canticorum a la plaça Major de Nou Barris.





Paraules clau

cursa/ Nou Barris/