Irma Rognoni participa en l’acte de lliurament dels Premis Nou Barris 2014 : Servei de Premsa

Irma Rognoni participa en l’acte de lliurament dels Premis Nou Barris 2014

16/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 19 de maig, a les 19:00 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, participarà en l’acte de lliurament dels Premis Nou Barris 2014. Aquesta és la 15a edició d’aquests guardons que són un reconeixement a les tasques d’especial rellevància o d’interès públic desenvolupades per persones, entitats o institucions dins l’àmbit del Districte de Nou Barris. O bé a aquell treball a partir del qual es dóna a conèixer el territori, la realitat social i urbana de Nou Barris a la resta del país, de l’estat o internacionalment.

Poden presentar candidatures els veïns i veïnes de manera individual o col·lectiva, les entitats o bé els membres del Consell Plenari del Districte.

Enguany els guanyadors són el Grup Sardanista Oreig i Joaquim Lafuente. El Grup Sardanista Oreig és un col·lectiu fundat l’any 1985 amb l’objectiu de difondre la sardana i participar en concursos i exhibicions sardanistes així com fomentar la sardana per medi de l’ensenyament de la mateixa.

En Joaquim Lafuente per la tasca duta a terme a través del teixit associatiu per millorar la qualitat de vida dels veïns de Nou Barris.

L’acte de lliurament tindrà lloc a la seu del districte de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1).





Paraules clau

Nou Barris/