Sarrià-Sant Gervasi celebra la 4a edició d“Òpera en ruta” amb més d’una trentena d’activitats : Servei de Premsa

Sarrià-Sant Gervasi celebra la 4a edició d“Òpera en ruta” amb més d’una trentena d’activitats

16/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Fins al 18 de maig, el districte de Sarrià-Sant Gervasi acull la 4a edició del festival “Òpera en ruta”, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Òpera, amb més de 30 activitats amb l’objectiu de divulgar i aprofundir en aquest gènere artístic, en col·laboració amb diferents entitats culturals.

Durant dues setmanes, s’ofereixen actes d’òpera en directe a onze equipaments públics dels diferents barris del districte i al Teatre de Sarrià, on s’han programat diverses activitats gratuïtes i per a tots els públics, des de contes d’òpera, xerrades, audicions, concerts, representacions d’òpera, narracions i activitats audiovisuals.

Enguany, aquest festival portarà per primer cop una audició d’òpera itinerant als carres del districte, que tindrà lloc el dissabte, 17 de maig, a partir de les 10 hores. L’“Audició d’Òpera en Ruta pels carrers de Sarrià – Sant Gervasi” anirà a càrrec de Xabier Chavarría, i serà una passejada pel districte per descobrir lligams reals o imaginaris dels espais de Sarrià-Sant Gervasi amb el món de l’òpera.

A més, durant l”Òpera en ruta” els bars dels equipaments oferiran tapes relacionades amb l’òpera. Es podran degustar al Centre Cívic Vil·la Florida, Centre Cívic Sarrià, Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán, Centre Parroquial Sarrià i Centre Cívic Casa Orlandai.

I el Centre Comercial de Sarrià (c. Major de Sarrià, 108) es programarà l’exposició “Joies a l’òpera”, creada per la cantant i dissenyadora Ester Martín.

 





Paraules clau

opera/ Sarrià-Sant Gervasi/