Irma Rognoni participa en el lliurament de premis de la 25a edició dels Jocs Florals Escolars de Nou Barris : Servei de Premsa

Irma Rognoni participa en el lliurament de premis de la 25a edició dels Jocs Florals Escolars de Nou Barris

28/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 29 de maig, a les 17:30 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, participarà en l’acte de lliurament dels premis de la 25a edició dels Jocs Florals Escolars de Nou Barris a l’auditori del Parc Tecnològic BCNord. Durant l’acte, es farà la presentació del llibre que recull tots els treballs premiats en les diferents modalitats i categories.

Els Jocs Florals Escolars de Nou Barris són part d’un procés on cada escola i institut que hi participa escull un treball per categoria (segons els cicles de primària i secundària) i modalitat (poesia o prosa) per a presentar als premis del districte. En el certamen d’enguany, han participat 30 centres educatius de Nou Barris que han presentat 168 treballs a les diferents categories  i modalitats.

Un jurat format per professorat dels centres docents i del Servei Educatiu, per persones d’entitats vinculades a Nou Barris, i per representats del Districte, designa els guardonats, d’entre tots els treballs presentats. D’aquests treballs, se selecciona un de cada categoria i modalitat (14 en total) per tal de participar a la següent fase del procés, els Jocs Florals Escolars de Barcelona, que tindran lloc el proper 6 de juny al Saló de Cent de l’Ajuntament.





Paraules clau

Jocs Florals/ Nou Barris/