Joan Puigdollers assisteix a la presentació del Tapa-Tast de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

Joan Puigdollers assisteix a la presentació del Tapa-Tast de Sarrià-Sant Gervasi

29/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 30 de maig, a les 17:00 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, assisteix a la presentació de la segona edició del Tapa-Tast Sarrià-Sant Gervasi (seu del districte, pl. del Consell de la Vila, 7). La iniciativa té com a objectiu difondre l’oferta gastronòmica del districte i reivindicar la seva singularitat per la seva qualitat, especialització, història i/o popularitat, amb una proposta de ruta i ofertes als establiments del districte.

Aquesta campanya, endegada pels eixos comercials de Sant Gervasi i Sarrià amb el suport del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i la Fundació Barcelona Comerç pretén, a més, potenciar els serveis de restauració del districte, oferint-los als consumidors com una oferta complementària i de qualitat a la compra als establiments  del districte.

En aquesta segona edició, Tapa-Tast es divideix en dos períodes, de l’1 de juny al 15 de juliol, amb la participació dels bars, i en un a segona fase a la tardor, amb ofertes per parts dels restaurants de Sarrià-Sant Gervasi.

A la presentació també hi assisteix el director de Comerç de l’Ajuntament, Jordi Bailach, els presidents dels eixos comercials de Sant Gervasi i Sarrià, Salvador Albuixech i Salvador Vendrell, i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, a més de diversos dels restauradors participants a la iniciativa.

A la presentació està prevista una degustació per a tots els assistents d’algunes de les tapes que oferiran els establiments participants del programa “Tapa-Tast Sarrià-Sant Gervasi”.





Paraules clau

gastronomia/ Sarrià-Sant Gervasi/