Raimond Blasi assisteix a l’inici de la Festa Major de Trinitat Vella : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix a l’inici de la Festa Major de Trinitat Vella

29/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 30 de maig, a les 21:00 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà a l’inici de la Festa Major de Trinitat Vella que tindrà lloc entre els dies 30 de maig i 9 de juny. Així, el regidor presenciarà la lectura del pregó per part de la comissió de festes que se celebrarà a la plaça Trinitat Vella. Prèviament, a les 20:00 hores també visitarà la gran cercavila d’inici de Festa Major.

La Festa Major omplirà d’activitats els carrers del barri de Trinitat Vella durant aquests dies i comptarà amb tallers per a infants, actuacions musicals, teatre, correfoc, balls, exposicions, cercavila, plantada castellera, exhibicions, sortida de comerç al carrer i activitats esportives.

També està previst que el regidor Blasi assisteixi a l’actuació de Trinigallaos i Falcons de Barcelona que tindrà lloc dissabte 21 a les 12 hores a la plaça de Trinitat Vella; a la XVIII Trobada de Puntaires que se celebrarà a la mateixa plaça diumenge 1 de juny a les 11:30 hores i visitarà la plantada castellera. Finalment, dimarts 3 de juny, a les 18:00 hores, visitarà el 1r circuït de seguretat vial que es farà a la llosa del metro de Trinitat Vella.





Paraules clau

festa major/ trinitat vella/