Els barris de la Teixonera, Mas Falcó i Penitents s’uneixen per celebrar la seva Festa Major : Servei de Premsa

Els barris de la Teixonera, Mas Falcó i Penitents s’uneixen per celebrar la seva Festa Major

30/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els barris de la Teixonera, Mas Falcó i Penitents, del districte d’Horta-Guinardó i Gràcia, s’uneixen un any més per celebrar la seva Festa Major. Aquestes festes van començar el passat 24 de maig, però és avui, 30 de maig, a partir de les 17:00 hores, que es dóna el tret de sortida oficial amb el tradicional “Gran chupinazo”, protagonitzat per les entitats del barri, i el pregó d’inici de les Festes, a càrrec de Lucrecia. Francina Vila, regidora del districte d’Horta-Guinardó, assistirà a aquest inici de les festes, que tindrà lloc a la Plaça de la Vall de l’Hebron.

Durant els següents dies els carrers d’aquests tres barris s’ompliran d’activitats per a tots els veïns i veïnes, on no faltaran espectacles infantils, les fires d’artesans, i balls i sopars de festa major.

Diferents entitats dels barris també celebren el seu aniversari en el marc de la Festa Major amb diferents activitats, com per exemple el Casal d’Avis de Penitents o la Penya Barcelonista de la Texinorera.

Com en cada festa major, el districte d’Horta-Guinardó organitzarà les Rutes de l’Aigua d’Horta-Guinardó, en aquesta ocasió pel barri de la Teixonera. La ruta tindrà lloc el diumenge 1 de juny des del Centre Cívic La Teixonera, a partir de les 10:00 hores (c/ Arenys, 75).





Paraules clau

festa major/ Gràcia/ Horta-Guinardó/ Mas Falcó/ Penitents/ Teixonera/