Jaume Ciurana assisteix a la presentació de la Barcelona Design Week 2014 : Servei de Premsa

Jaume Ciurana assisteix a la presentació de la Barcelona Design Week 2014

30/05/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 2 de juny, a les 12:00 hores, al Disseny Hub Barcelona (Planta 5, accés pel c. Àvila, 186) acollirà la roda de premsa de presentació de la Barcelona Design Week 2014, que se celebrarà del 2 al 14 de juny, i que enguany obre la quarta edició del Barcelona Design Festival (2 juny – 10 juliol).

La Barcelona Design Week, esdeveniment internacional organitzat anualment per BCD (Barcelona Centre de Disseny), celebra la seva novena edició amb Israel com a país convidat i compta amb un programa de més de 70 activitats que donarà contingut a la primera meitat del BDF Barcelona Design Festival. El BDF inclourà, a més de la Barcelona Design Week, un segon epicentre d’activitat, el FADfest (del 25 de juny al 10 de juliol), organitzat pel FAD (Foment de les Arts i el Disseny).

Aquests dos grans esdeveniments, així com altres activitats que s’organitzen a Barcelona, formen un programa ampli i multidisplinari amb més de 120 activitats que permetrà els participants gaudir del disseny a la ciutat durant tot un mes.

A la roda de premsa hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i els presidents del BCD, Pau Herrera, i del FAD, Nani Marquina. També comptarà amb la intervenció del reconegut dissenyador israelià Ron Arad, que el mateix dilluns 2 de juny obrirà la Barcelona Design Week 2014 amb una conferència inaugural que versarà sobre emprenedoria creativa.

Gran part del programa del Barcelona Design Festival -organitzat pel BCD i el FAD, i promogut per l’Ajuntament de Barcelona- es durà a terme a les instal·lacions del Disseny Hub Barcelona, situat a la plaça de les Glòries Catalanes.

La Barcelona Design Week i el FADfest compten amb el suport de la tinència de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta és la primera edició en la que BCD (Barcelona Centre de Disseny) i FAD (Foment de les Arts i el Disseny), entitats organitzadores d’aquests dos esdeveniments respectivament, estan instal·lats a l’edifici Disseny Hub Barcelona, punt d’intersecció essencial del món del disseny i un nou referent dins el context cultural, social i econòmic de la ciutat.





Paraules clau

Barcelona Design Week 2014/ Disseny/