Jaume Ciurana assisteix a la inauguració de l’exposició “Amb ulls de dona”, de Lluïsa Vidal : Servei de Premsa

Jaume Ciurana assisteix a la inauguració de l’exposició “Amb ulls de dona”, de Lluïsa Vidal

02/06/2014

Dimarts 3 de juny, a les 19:00 hores, el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, assistirà a la inauguració de l’exposició temporal “Amb ulls de dona”, de la pintora modernista Lluïsa Vidal. A l’acte, que tindrà lloc al Museu del Modernisme Català (carrer Balmes, 48), també participaran la directora del Museu del Modernisme Català, Gema Losa; i la comissària de l’exposició, Consol Oltra, entre d’altres.

Aquesta exposició es podrà visitar del 4 de juny al 15 d’octubre.  L’exposició vol posar en valor l’obra de Vidal mostrant una vessant poc estudiada de la pintura modernista com és la visió de la realitat femenina a través dels ulls de les primeres dones del nostre país que es va dedicar a l’art professionalment. Entre el material exposat hi ha olis de gran i petit format, dibuixos, esbossos i publicacions originals en revistes de l’època, així com documents i objectes de la seva vida i producció artistica, cartes i fotografies.Compartiu aquest contingut