Jaume Ciurana assisteix a la presentació del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona, el festival ciutadà de la capital europea de la Innovació : Servei de Premsa

Jaume Ciurana assisteix a la presentació del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona, el festival ciutadà de la capital europea de la Innovació

03/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 4 de juny, a les 10.30h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa del Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2014. Hi participen Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona; Inés Garriga, directora de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura; els quatre comissaris del Festival: Paca Ciller, Josep Perelló, Tono Folguera i Dani Jiménez; i Andrea Ferrari, fundador i director del Centre del Grafè de Cambridge i president del Consell Execuitu del Graphene Flagship.

El Festival Ciència, Tecnologia i Innovació encara una nova etapa amb més força que mai. Sense perdre de vista l’objectiu inicial de difondre i apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, el Festival creix amb més dies i més activitats i aborda la ciència des de diferents perspectives i disciplines amb una programació molt completa: activitats familiars al Parc de la Ciutadella, una mostra cinematogràfica científica, les jornades de debat Recerca i Empresa i conferències científiques de primer ordre, els experiments col·laboratius del BcnLab i diferents propostes artístiques programades als museus de la ciutat.

El mateix dimecres, 4 de juny, a les 18.00h, el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació comptarà amb un acte inaugural al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona amb la conferència “Grafè, Recerca i Empresa. Una aposta excepcional per la Innovació i la competitivitat a Europa”, a càrrec d’Andrea Ferrari. A l’acte hi assistirà el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i la directora de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura, Inés Garriga, entre d’altres.

Més informació del festival a http://festivalcti.bcn.cat/





Paraules clau

innovació/