Gerard Ardanuy assisteix a L’Auditori de Barcelona al concert commemoratiu del 25è aniversari de Cantània : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy assisteix a L’Auditori de Barcelona al concert commemoratiu del 25è aniversari de Cantània

11/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 12 de juny, a les 20:00 hores, a la Sala 1 / Pau Casals, de L’Auditori de Barcelona (carrer de Lepant,150), tindrà lloc el concert de cloenda commemoratiu del 25è aniversari del programa educatiu Cantània, adreçat a alumnat de primària de la ciutat i que impulsen conjuntament l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i L’Auditori de Barcelona. L’acte comptarà amb l’assistència del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy.

Durant aquest acte s’interpretaran les cançons “Per molts anys”, de la cantata “Arion i el dofí”; “Pau”, de la cantata “L’assemblea dels infants”; “Tres Quarts”, de la cantata “La Tonalitat de l’infinit”; la cançó dels “Polls”, de la cantata “50 milions de segons”, i, a més de passar-se el vídeo “Per molts anys Cantània”, es cantarà la cantata 2013-14 “Rambla Llibertat”. Posteriorment, tindrà lloc una cantata de diferents peces musicals en clau de jazz a l’exterior de L’Auditori, a càrrec de “Manel Camp Quartet”.

El programa educatiu Cantània, que s’adreça a alumnat de segon i tercer cicle de primària, i que té com a objectiu treballar el sentit musical dels nois i noies participants, aprofundir en el coneixement del cant coral i reforçar el treball en grup, el sentiment de pertinença i de creativitat conjunta, el va impulsar inicialment l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i ara s’impulsa conjuntament amb L’Auditori de Barcelona.





Paraules clau

Cantània/ L'Auditori/