40 Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona celebren la Festa de la Primavera amb activitats gratuïtes obertes a les famílies : Servei de Premsa

40 Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona celebren la Festa de la Primavera amb activitats gratuïtes obertes a les famílies

12/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de juny, en el marc de l’Any Internacional de la Família, tindrà lloc a un total de 40 Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona la Festa de la Primavera adreçada a les famílies que, organitzada per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, tindrà com a fil conductor de les diferents iniciatives “Els jocs populars i tradicionals”.

Les famílies podran gaudir de tallers i jocs tradicionals gratuïts i oberts a totes les edats on tothom qui hi assisteixi podrà conèixer, descobrir, practicar i també crear jocs populars i tradicionals de diferents generacions.

La Festa de la Primavera als Patis Escolars Oberts al Barri tindrà lloc divendres, de 18 a 19.30 hores, a 4 patis escolars; dissabte, de 12 a 13.30 hores, a 11 patis; dissabte de 17.30 a 19.00 hores, a 7 patis; diumenge de 12 a 13.30 hores, a 16 patis, i diumenge de 17.30 a 19.00 hores, a un total de 2 patis.

 

Patis Escolars Oberts al Barri

Els Patis Escolars Oberts al Barri, impulsats des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, són espais d’ús públic i de dinamització educativa adreçats a infants, joves i les seves famílies, que obren les seves portes sempre fora d’horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars. Actualment, la ciutat disposa d’un total de 68 Patis Escolars Oberts al Barri.

Aquesta iniciativa impulsada per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, Fundació Jaume Bofill i diverses entitats educatives i socials de la ciutat, i té com a objectiu optimitzar l’ús dels patis escolars potenciant la seva vessant educativa i social i, en un context segur i de proximitat, oferir un espai on es pugui gaudir del temps de lleure per part d’infants i joves i les seves famílies.

La informació dels horaris habituals d’obertura i de les activitats de dinamització eductiva que es realitzen als Patis Escolars Oberts al Barri es pot trobar a www.bcn.cat/educacio i a www.bcn.cat/patisoberts.

NOTA: Adjuntem la nota amb les activitats i els seus horaris en format PDF.





Paraules clau

Patis Escolars Oberts al Barri/