L’alcalde assisteix a la festa de cloenda del 20è aniversari de les escoles municipals de música : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la festa de cloenda del 20è aniversari de les escoles municipals de música

12/06/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 13 de juny, a les 18:45 hores, al Museu Marítim de Barcelona (avinguda Drassanes, s/n), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà al concert final i la festa de cloenda dels actes de commemoració del 20è aniversari de les escoles municipals de música de Barcelona, que ha impulsat durant aquest curs l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i que ha comptat amb la participació d’alumnat i professorat de les 4 escoles municipals de música de la ciutat: Can Ponsic (districte de Sarrià – Sant Gervasi); Eixample – Joan Manuel Serrat (districte de l’Eixample); Nou Barris (districte de Nou Barris) i Sant Andreu (districte de Sant Andreu).

L’acte també comptarà amb l’assistència del regidor d’Educació i Universitats i del Districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy; del regidor del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, Joan Puigdollers;de la regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni i delregidor del Districte de Sant Andreu, Raimond Blasi.

El programa d’activitats s’iniciarà a l’interior del Museu Marítim, a la Sala Marquès de Comillas, i, posteriorment, es traslladarà a l’espai exterior, davant la porta principal d’entrada al Museu, i comptarà amb la participació d’alumnat i professorat de les 4 escoles municipals de música de Barcelona.

 

20 anys al servei de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona commemora aquest any el 20è aniversari de les escoles municipals de música de Barcelona i, en aquest sentit, alumnat i professorat de les 4 escoles municipals de música de la ciutat han ofert i participat en unes 50 activitats gratuïtes i obertes a tothom que s’han desenvolupat a cadascuna d’aquestes escoles i en altres espais singulars i de referència de la ciutat.

El curs 1993-94, l’Ajuntament de Barcelona va obrir les seves primeres escoles municipals de música als districtes de l’Eixample i de Sant Andreu. Posteriorment, el curs 2001-02 va obrir l’EMM Can Ponsic, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, i el curs 2007-08, al districte de Nou Barris, va obrir l’EMM Nou Barris.





Paraules clau

escola/ municipal/ música/