Raimond Blasi visita la 1a Mostra d’Entitats de Congrés-Indians : Servei de Premsa

Raimond Blasi visita la 1a Mostra d’Entitats de Congrés-Indians

13/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 14 de juny, a les 13:30 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, visitarà la 1a Mostra d’Entitats de Congrés Indians. Aquesta mostra comptarà amb la participació d’uns 65 participants entre entitats i comerços. La mostra tindrà lloc al carrer Felip II, entre la plaça del Congrés i el carrer Puerto Príncipe i es podrá visitar d’11 a 21 hores. A més, durant tota la jornada es duran a terme activitats i demostracions com són: despertada, rondalla extremenya, activitats esportives, sardanes, teatre, dansa, correfoc, country, salsa, jazz , sopar, rom cremat i ball.

Prèviament, a les 10:00 hores, el regidor Blasi participarà en la inauguració del nou establiment CoopMercat-Porta a Porta al barri de Sant Andreu, que tindrà lloc al Teatre del Centre Cívic de Sant Andreu (carrer Gran de Sant Andreu, 111). Aqusta botiga està impulsada per TEB Solucions, una cooperativa de treball, nascuda al 2009 per donar feina a les persones amb discapacitat intel·lectual dins de l’àmbit dels serveis de proximitat. La intenció és facilitar l’accés a productes d’alimentació cooperatius, d’entitats socials i de valor afegit. El nou punt oferirà també els serveis de repartiment a domicili de qualsevol comerç del barri, així com acompanyaments a persones amb mobilitat reduïda, encàrrecs i consergeria.

A les 16:00 hores, Blasi participarà al lliurament de premis del XXXV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació, que se celebra al Club Natació Sant Andreu (Fabra i Puig, 47). Finalment, a les 20:00 hores, assistirà a la trobada de mini handbol que tindrà lloc a la plaça Can Fabra.





Paraules clau

Congrés-Indians/ entitats/ fira/