El barri de la Vall d’Hebron celebra la seva festa major : Servei de Premsa

El barri de la Vall d’Hebron celebra la seva festa major

20/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

El barri de la Vall d’Hebron del Districte d’Horta-Guinardó omplirà els seus carrers i places d’activitats per a tota la família en el marc de la seva festa major on destaca la Cercavila de Festa Major el dissabte 21 de juny que començarà al Casal de Barri Can Travi; la trobada de corals al Convent Monjas Mínimas (c/ Martí Codolar), organitzada pel Coral Parc Vall d’Hebron; l’exhibició de l’Escola de Dansa que tindrà lloc als jardins de Can Brasó.

El districte també organitza dissabte una nova edició de les Rutes Històriques en el marc del Pla d’Actuació Turístic i Cultural, “Horta-Guinardó, La Ciutat de l’Aigua”. La ruta s’iniciarà davant de l’escultura Els Mistos (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 32).

El diumenge 22 de juny els Jardins Rosa Luxemburg acolliran un Vermut-Concert i els Jardins de Can Baró seran l’escenari d’activitats infantils i d’un berenar popular. Aquests jardins també acolliran dilluns la Gran Revetlla de Sant Joan i dimarts seran l’escenari de les Havaneres i el tradicional cremat del Rom.

 





Paraules clau

festa major/ Horta-Guinardó/ vall d'hebron/