Irma Rognoni assisteix a la Festa de la Gent Gran de Ciutat Meridiana : Servei de Premsa

Irma Rognoni assisteix a la Festa de la Gent Gran de Ciutat Meridiana

25/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 26 de juny, a les 11:30 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, assistirà a la Festa de la Gent Gran de Ciutat Meridiana, que tindrà lloc a la zona esportiva provisional de Ciutat Meridiana. L’acte també comptarà amb la participació de la Comissionada de Gent Gran, Assumpció Roset. Aquesta activitat s’emmarca dins de la Festa Major de Ciutat Meridiana, que té lloc entre el 25 i el 29 de juny.

Així, durant el matí se celebraran diverses activitats com són una màster class de gimnàstica, una demostració gimnàstica del Casal Pedraforca, una demostració de l’ús del circuït esportiu i un esmorzar a base de sucs i fruita fresca.

Aquest circuït de gent gran forma part de la urbanització provisional que es va dur a terme als antics terrenys del cap de futbol. Els usos d’aquest espai els van decidir els veïns de l’entorn mitjançant un procés participatiu impulsat pels mateixos veïns i que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment, els ciutadans ja gaudeixen d’una pista de bàsquet, una zona de jocs infantils, un circuït perimetral i una zona biosaludable, ambdós per a gent gran. En total, són 2.700 m2 de superfície que tindran aquests usos provisionals fins que es puguin desenvolupar els equipaments previstos en aquest entorn.

 

 

 





Paraules clau

Ciutat Meridiana/ gent gran/