La seu del Districte acull la 14a edició del Festival Flamenc Nou Barris : Servei de Premsa

La seu del Districte acull la 14a edició del Festival Flamenc Nou Barris

02/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els propers dies 3, 4 i 5 de juliol el pati de la Seu del Districte de Nou Barris s’omplirà de flamenc amb la celebració de la 14a edició del Festival Flamenc Nou Barris. Així, cada nit a les 21:30 hores, els amants del flamenc podran gaudir de les actuacions de figures com Manuel Fernández, Costi “El Chato”, El Farru, Juaneke & Justo Fernández & Luís “El Granaino”, El Pele i la escuela de baile “José de la Vega”.

Així, el proper dijous 3 de juliol, actuaran Manuel Fernández i Costi “El Chato”. Pel que fa a divendres, es podrà gaudir dels concerts d’El Farru i Juaneke & Justo Fernández & Luís “El Granaino”. Finalment, el darrer dia de festival, dissabte 5 de juliol, els protagonistes seran El Pele i la escuela de baile “José de la Vega”.

Aquest és un dels festivals amb més trajectòria i més consolidat de Catalunya i de la ciutat de Barcelona. Pel seu escenari han passat grans artistes com són José Mercé, Miguel Poveda, Mayte Martín, Chano Domínguez, Pitingo al costat de la Família Habichuela , Rafael Amargo, Antonio Canales, Enrique Morente, Arcángel, etc.

Fa uns anys, el Festival va fer una gran transformació per assolir els seus objectius: apropar el flamenc a la gent de Barcelona, aconseguir fer-ho amb preus assequibles, enriquir i defensar la diversitat cultural de la musicalitat de Catalunya, fomentar la difusió cultural musical i desmitificar la imatge del flamenc com un art minoritari exclusiu d’Andalusia.

Aquest és un esdeveniment amb una àmplia assistència, més de 500 persones al dia, que intenta renovar-se any a any. Ofereix la possibilitat també a joves valors, principalment de Catalunya, de formar part del cartell d’un festival d’aquesta categoria, treballar totes les vessants del flamenc per apropar-lo a tot tipus de públic (cant, toc i ball) i buscar noves idees per sorprendre el públic flamenc i el públic que comença a apropar-se a aquest art universal.

Enguany, el festival està organitzat per l’Associació Promotora de la Fundació Catalunya Arte Flamenco amb la producció de Fasol Management, i compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona. Les entrades estan a la venda al preu de 15 euros per dia i per primer cop es pot comprar també una abonament pels tres dies amb un descompte del més del 20%, amb un preu final de 35 euros.





Paraules clau

flamenc/ Nou Barris/