L’alcalde expressa el condol per la mort de la germana Pierrette Prat i Galindo, abadessa del Monestir de Pedralbes durant gairebé 20 anys : Servei de Premsa

L’alcalde expressa el condol per la mort de la germana Pierrette Prat i Galindo, abadessa del Monestir de Pedralbes durant gairebé 20 anys

05/07/2014

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat el condol pel traspàs de la germana Sor Pierrette Prat i Galindo, abadessa del Monestir de Pedralbes. Actualment vicària de la Comunitat, sor Pierrette Prat va néixer a Taultaull (Catalunya Nord) i va ingressar al Monestir de Pedralbes l’any 1957. Des de llavors va ser abadessa electa per la Comunitat durant gairebé 20 anys, fins l’any 2007, i també va ocupar el càrrec de presidenta federal dels Convents de Clarisses de Catalunya entre 1957 i 1987. L’alcalde Trias ha destacat “la qualitat humana i la senzillesa de sor Pierrette, que sempre va mostrar un gran afecte per les persones i la seva il•lusió per un futur millor per al nostre país”.

Del seu treball, l’alcalde Trias ha posat de relleu l’aposta per preservar la cultura i la identitat catalana i la voluntat de combinar la vida contemplativa al Monestir de Pedralbes amb la seva obertura a la societat, oferint al gaudi de tothom un magnífic edifici històric, on la congregació habita des del 1327.Compartiu aquest contingut