Ardanuy assisteix a la cerimònia d’obertura del 26è congrés anual de l’Acadèmia Europaea : Servei de Premsa

Ardanuy assisteix a la cerimònia d’obertura del 26è congrés anual de l’Acadèmia Europaea

15/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 16 de juliol, a les 17:00 hores, a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47), tindrà lloc la cerimònia d’obertura del 26è congrés anual de l’Acadèmia Europaea – Barcelona Knowledge Hub, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les polítiques de promoció que aquest mandat impulsa el govern de la ciutat en l’àmbit universitari i científic.

A l’acte hi assistirà el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i comptarà també amb la participació, del director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació “la Caixa”, Enric Banda; del president de l’Acadèºmia Noruega de Ciències i Lletres i professor de Fisiologia de la Facultat de Medecina de la Universitat d’Oslo, Lars Walløe; del president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros, i del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

El 26è congrés de l’Acadèmia Europaea es desenvoluparà els dies 16, 17 i 18 de juliol a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans i al CosmoCaixa Barcelona i es promou a través del Barcelona Knowledge Hub. Aquesta trobada de científics i acadèmics, on els assistents debatran i treballaran sobre nous reptes en diferents àmbits del coneixement, compta també amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Fundació “la Caixa”, Institut d’Estudis Catalans i Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

L’Acadèmia Europaea és una associació europea no governamental fundada l’any 1988, que té una seu a Barcelona. La formen uns 3.000 membres, científics i acadèmics europeus que promouen l’aprenentatge, l’educació i la recerca en tots els àmbits del coneixement i, en especial, en les ciències físiques, tecnològiques, biològiques, mèdiques, matemàtiques, humanístiques, socials, jurídiques i econòmiques.

Per a més informació sobre aquest congrés: www.ae2014barcelona.com





Paraules clau

Academia Europaea/