Comença una nova promoció d’habitatges amb protecció oficial a les antigues ‘Casernes de Sant Andreu’ : Servei de Premsa

Comença una nova promoció d’habitatges amb protecció oficial a les antigues ‘Casernes de Sant Andreu’

25/07/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El regidor del Districte de Sant Andreu, Raimon Blasi, ha participat avui a l’acte de col·locació de la primera pedra de la futura promoció de 41 habitatges amb protecció oficial, de règim general, que s’aixecaran en un solar del carrer de Fèlix Amat, 6-8, a les antigues casernes del barri de Sant Andreu.

El regidor del districte, Raimond Blasi, ha assegurat que “les Casernes de Sant Andreu són una peça molt especial del districte, ja que és un espai que inclou diversos equipaments i habitatge, facilitant la mixtura d’usos”.

Segons Blasi, “actuacions com aquesta ens permeten continuar dinamitzant aquest important pol d’equipaments i habitatge del districte i, a la vegada, donar resposta a una de les principals necessitats de la gent, un habitatge”.

La promoció de dues escales, consta de dues plantes soterrànies amb 41 places d’aparcament. L’escala 1 està formada per planta baixa i 5 plantes d’habitatges (dos per planta); mentre que l’escala 2 està formada per planta baixa i nou plantes altes destinades a habitatges (3 per planta).

La superfície útil dels habitatges oscil·la entre els 62 i els 89 metres quadrats; amb una distribució interior que incorpora: sala d’estar-menjador, cuina, dos banys i tres o quatre dormitoris depenent de la tipologia. Totes les estances principals dels habitatges s’il·luminen i ventilen directament des de l’exterior.

Aquesta promoció contempla la instal·lació de plaques solars a la coberta, que permetran l’aprofitament i l’estalvi d’energia als habitatges.

La promoció que s’ubicarà en un dels terrenys que ocupaven les antigues ‘Casernes de Sant Andreu’ s’afegeix a la llista de promocions per a cooperativistes que ha impulsat la FAVB en diversos districtes de Barcelona.

 

casernes

 

El projecte ha estat redactat per l’arquitecte Lluís Jubert , i la gestió íntegra de la promoció la fa l’empresa Sogeur, gestora de diverses cooperatives d’habitatge. La durada aproximada de les obres serà de 16 mesos.





Paraules clau

atenció a les persones/ casernes/ habitatge/ Sant Andreu/