Joaquim Forn presenta els resultats del Baròmetre Semestral : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Joaquim Forn presenta els resultats del Baròmetre Semestral

28/07/2014Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 29 de juliol, a les 11:30 hores, el primer tinent d’alcalde i portaveu del Govern, Joaquim Forn,  presentarà els resultats del Baròmetre Semestral de Barcelona. Forn estarà acompanyat pel director de Serveis d’Estudis i Avaluació, Màrius Boada. La compareixença se celebrarà a la Sala Lluís Companys.

El  Baròmetre forma part del Pla d’Estudis Sociològics 2012-2015 i recull indicadors d’opinió sobre el present i el futur de la ciutat i els seus problemes més importants. També es recull la valoració de l’acció política i de la gestió municipal.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Baròmetre Semestral/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina