Sònia Recasens assegura que Barcelona continua refermant la seva aposta pel sector tèxtil i de la moda : Servei de Premsa

Sònia Recasens assegura que Barcelona continua refermant la seva aposta pel sector tèxtil i de la moda

25/08/2014

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha lamentat aquest dilluns la decisió de l’organització del saló de moda Bread & Butter de fer marxa enrere en la decisió de celebrar la propera edició a Barcelona, i ha destacat el “creixement exponencial” que va experimentar l’esdeveniment a la capital catalana, que en va ser seu entre 2005 i 2009. “La Bread & Butter va assolir la plena maduresa al llarg de les edicions celebrades a la nostra ciutat, on va trobar les condicions idònies per créixer, sumar expositors i convertir-se en una cita marcada en vermell en el calendari de la moda internacional”, ha valorat.

Recasens ha afirmat que Barcelona continua refermant la seva aposta per ser un referent internacional en el sector tèxtil i de la moda, un dels àmbits estratègics en l’economia de la ciutat, com ho demostra la notorietat dels molts salons que acull, com la Barcelona Bridal Week, la 080 Barcelona Fashion i el Denim By Premiere Vision de moda texana. “Barcelona i moda són un binomi d’èxit totalment consolidat que seguirem potenciant per donar suport al nostre talent i les nostres empreses, que amb el seu prestigi contribueixen a la projecció internacional de la ciutat i ens situen com a capdavanters en el món del disseny, la creativitat i la innovació”, ha assegurat la tinenta d’alcalde. En aquest sentit, ha afegit que la capital catalana “mantindrà la seva estratègia per atraure grans esdeveniments d’aquest sector i qualsevol altre que actuïn com a mecanisme de promoció de la ciutat i generació d’activitat econòmica”.

Tal com ha dit, “la capacitat de Barcelona d’organitzar fires i salons de renom mundial en tots els àmbits és indubtable i ha quedat àmpliament demostrada en nombroses ocasions”. En són exemples el Mobile World Congress, el saló Alimentària i el Congrés Europeu de Cardiologia, que se celebrarà a la capital catalana des d’aquest dissabte fins el dimecres 3 de setembre.Compartiu aquest contingut