Eduard Freixedes assisteix a la inauguració de l’exposició “Now Poblenou– La transició del barri del Poblenou a través de l’art i les vivències dels seus ciutadans” : Servei de Premsa

Eduard Freixedes assisteix a la inauguració de l’exposició “Now Poblenou– La transició del barri del Poblenou a través de l’art i les vivències dels seus ciutadans”

10/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 12 de setembre, a les 20:00 hores, el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, assisteix a la inauguració de l’exposició “Now Poblenou – La transició del barri del Poblenou a través de l’art i les vivències dels seus ciutadans” que tindrà lloc al Centre Cívic de Can Felipa (pl. Josep Maria Huertas).

En el marc de la Festa Major del Poblenou, s’inaugura a la sala d’exposicions del Centre Cívic Can Felipa, l’exposició: “Now Poblenou. La transició del barri del Poblenou a través de l’art i les vivències dels seus ciutadans”.

La mostra és un treball del col•lectiu multicultural Now Poblenou que porta a terme des de fa mesos al barri, de la mà del seu coordinador, l’artista italià Jupiterfab, veí del barri, com la
majoria d’integrants del grup. L’exposició, a través de la fotografia, la pintura, el vídeo o els muntatges sonors, és una reflexió sobre la complexitat dels canvis físics i com aquests afecten les persones que viuen al territori.

El projecte Now Poblenou mostra el contrast actual entre els veïns del barri, on es barregen d’una banda catalans i immigrants de la resta d’Espanya que viuen i treballen aquí des de fa molts anys i coneixen de primera mà les diferents etapes de transformació del barri al llarg del temps, i de l’altra, gent relativament jove; professionals, artistes, dissenyadors, pares de família… que han triat aquest barri per viure i per instal•lar el seu habitatge i el seu estudi.

 

 

 





Paraules clau

poblenou/ Sant Martí/