El districte d’Horta-Guinardó disposa de noves línies de bus i més freqüències de pas : Servei de Premsa

El districte d’Horta-Guinardó disposa de noves línies de bus i més freqüències de pas

19/09/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

A partir d’aquest mes de setembre el districte d’Horta-Guinardó ha vist millorada la seva connexió dels seus barris. La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, ha destacat que “aquesta millora és una aposta del govern del districte per millorar la comunicació del seu territori, que en molts casos té una holografia complicada, i respondre a les necessitats dels seus veïns i veïnes”.

En concret, s’ha incorporat un nou autobús de la línia 86 d’Authosa que realitzarà el recorregut entre la Rambla del Carmel i el carrer Calderón de la Barca per reforçar l’accés a la zona del Carmel, en les franges horàries d’activitat comercial del barri. Així l’horari d’aquest nou autobús que s’incorpora als dos autobusos existents de la mateixa línia, serà de les 10 del matí fins a les 14:00 hores, i quarts de 5 de la tarda i fins a quarts de 9 del vespre, amb una freqüència de pas de cada 15 minuts. Aquesta línia és una concessió administrativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i forma part del Sistema Tarifari Integrat.

Francina Vila, també s’ha volgut congratular perquè “després de mesos de treball realitzat conjuntament pel districte i els veïns i veïnes hem pogut millorar aquest servei”

Aquets mes també ha entrat en funcionament la nova línia V15 (Barcelona-Vall d’Hebron) de Transports Metropolitans de Barcelona) per millorar els servei de bus als barris de la Teixonera tenint en compte les demandes que va realitzar el districte per donar resposta a les reivindicacions dels veïns del barri.

Aquesta nova línia ha substituït a la línia 17 al seu pas pel barri de la Teixonera. La V15 tindrà un recorregut més àgil i eficient suprimint el seu recorregut per la plaça de la Clota, i girant per l’avinguda de Martí Codolar per continuar pel carrer de la Granja Vella. Per poder efectuar aquest canvi de recorregut, l’avinguda Martí Codolar ha canviat el seu sentit de circulació en el tram comprès entre el carrer de Coll i Alentorn i Granja Vella.

A més s’han mantingut totes les parades de bus per garantir la mobilitat dels veïns del barri de la Teixonera i per donar servei als usuaris del barri que es dirigeixen a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

 





Paraules clau

bus/ Horta-Guinardó/