Joan Puigdollers inaugura el Camí Escolar, Espai Amic del Col·legi Mary Ward, al districte de Sarrià – Sant Gervasi : Servei de Premsa

Joan Puigdollers inaugura el Camí Escolar, Espai Amic del Col·legi Mary Ward, al districte de Sarrià – Sant Gervasi

30/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 d’octubre, a les 16:00 hores, al Col·legi Mary Ward, carrer Copèrnic, 55-59, tindrà lloc la festa ciutadana d’inauguració del nou Camí Escolar, Espai Amic que, a partir d’ara, donarà servei a l’alumnat d’aquest centre educatiu, situat al barri de Sant Gervasi – Galvany, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. L’acte comptarà amb l’assistència del regidor del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, Joan Puigdollers.

Entre d’altres coses, amb motiu de l’estrena d’aquesta nou Camí Escolar, Espai Amic hi haurà un cercavila popular i una festa ciutadana que comptarà amb la participació d’alumnat, AMPA, famílies, professorat i direcció d’aquest col·legi. Aquest camí escolar compta amb la participació de 25 botigues amigues que se situen durant el recorregut del nou Camí Escolar, Espai Amic.

El districte de Sarrià – Sant Gervasi disposa actualment de diferents Camins Escolars, Espais Amics situats a diversos barris que donen servei a alumnat d’un total de 10 centres educatius i que compten amb la participació de 117 botigues i entitats amigues.

Amb aquesta inauguració, durant aquest mandat, l’Ajuntament de Barcelona ha senyalitzat nous camins escolars a la ciutat que ofereixen el seu servei a un total de 30 noves escoles. En total, a Barcelona, un total de 62 centres educatius disposen de Camí Escolar, Espai Amic.

 





Paraules clau

camí escolar/ Sarrià-Sant Gervasi/