Prop de 5.000 atletes afrontaran la 6a edició del Garmin Barcelona Triathlon : Servei de Premsa

Prop de 5.000 atletes afrontaran la 6a edició del Garmin Barcelona Triathlon

03/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 5 d’octubre, a les 08:10 hores del matí a les platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella,  al voltant de  5.000 inscrits disputaran les diferents categories de la 6a edició del  Garmin Barcelona Triathlon. La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, presidirà l’acte de lliurament de premis, que se celebrarà a les 10.30 hores a la zona del podi ubicat al Parc del Poblenou (av. del Litoral, davant de la Base Nàutica Municipal de la Mar Bella).

Diumenge a partir de les 08.10 hores del matí a les platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella,  al voltant de  5.000 inscrits disputaran les diferents categories de la 6a edició del  Garmin Barcelona Triathlon. L’edició d’enguany compta amb la participació  de noms insignes del triatló internacional, com Javier Gómez Noya i Mario Mola, entre els més destacats.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, presidirà l’acte de lliurament de premis, que se celebrarà a les 10.30 hores a la zona del podi ubicat al Parc del Poblenou (av. del Litoral, davant de la Base Nàutica Municipal de la Mar Bella).

El Garmin Barcelona Triathlon ofereix la possibilitat de participar en totes les modalitats de la disciplina, segons el nivell de cada atleta: des de la categoria Super Sprint (400 metres nedant, 10 quilòmetres en bici i córrer 2,5 kms) fins a la més exigent, l’olímpica (1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres corrent).

Després de 6 edicions, el Garmin Barcelona Triathlon s’ha afiançat com una de les proves més rellevants del circuit europeu. Organitzada per un comitè integrat  per la Federació Catalana de Triatló, el Club Natació Catalunya, Turisme de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’empresa executora IMG, ha assolit uns excel·lents nivells de participació popular i d’atletes d’elit.

 





Paraules clau

esport/ Garmin Barcelona Triathlon/