L’alcalde de Barcelona assegura que el nou Parc de la Prevenció serà un referent nacional i internacional en aquest àmbit : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona assegura que el nou Parc de la Prevenció serà un referent nacional i internacional en aquest àmbit

13/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Alcalde de Barcelona ha fet avui la presentació del projecte del nou Parc de la Prevenció, que es farà a l’antic Parc de Bombers del Poble Sec, al c/Lleida número 30. A l’acte també hi ha assistit el primer tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Presidència, Règim Interior, Seguretat i Mobilitat, Joaquim Forn, el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, el gerent de Prevenció, Seguretat i Mobilitat, Joan Delort i el director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), Manel Pardo, a més de diverses entitats vinculades a Bombers i al districte de Sants-Montjuic.

 

 

Trias ha assegurat que el nou Parc de la Prevenció serà un equipament que “vol ser un referent nacional i internacional en temes de prevenció” i ha afegit que aquest “unirà tradició i modernitat, formació i divulgació i a més serà un espai de reconeixement de la magnífica tasca que sempre ha dut a terme el Cos de Bombers de Barcelona”.

L’alcalde ha afirmat que des de “Barcelona creiem en la prevenció” i en aquest sentit ha afegit “que hem de treballar per anticipar-nos als fets” que succeeixen a la capital catalana. L’alcalde ha anunciat que aquest nou equipament “serà un element més de prevenció de la nostra ciutat” i ha afegit que per això no és una casualitat que rehabilitem aquest edifici per fer-hi aquest projecte.

Trias també ha recordat que l’antic Parc de Bombers de Poble Sec, que ara es rehabilita, “és la única caserna històrica que es conserva a Barcelona” i per això “és el lloc ideal per acollir el museu que posarà en valor el patrimoni històric de Bombers” i que compta amb més de mil peces diferents.

L’alcalde ha finalitzat dient que “vaig dir que la recuperació d’aquest espai seria una realitat i això serà veritat” i ha agraït la col·laboració de totes les persones que han treballat per conservar aquesta caserna de Bombers de Barcelona.

 

Documents relacionats

Dossier de premsa: El nou Parc de la Prevenció

Vídeo

Imatge 1/2 (jpg)

Imatge 2/2 (jpg)





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ prevenció/ risc/