L’Ajuntament de Barcelona allotja a dues persones després de l’esfondrament parcial d’una part del sostre del seu habitatge : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja a dues persones després de l’esfondrament parcial d’una part del sostre del seu habitatge

22/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 06:14 hores per un esfondrament parcial d’un sostre en un domicili del c/Consell de Cent, 161, al districte de l’Eixample. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 3 dotacions del Servei de Prevenció Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) que han procedit a fer el reconeixement de l’habitatge.

En el moment de l’esfondrament al pis hi havia un home i una dona que estaven al dormint en una de les habitacions i que no han patit ferides, atès que que la caiguda del sostre s’ha produït a l’àmbit del menjador, afectant també una part de la cuina.

Bombers de Barcelona ha revisat l’estructura de l’habitatge i ha determinat que l’esfondrament s’ha produït pel mal estat de les bigues de fusta del sostre, afectades per humitats. Davant d’aquesta situació, els efectius de l’SPEIS han ordenat el desallotjament dels dos ocupants i han posat el cas en coneixement dels serveis tècnics del districte de l’Eixample. La resta de l’habitatge, en el qual s’ha tallat el subministrament d’aigua, no presenta cap altre risc d’esfondrament i l’edifici no ha patit afectació estructural.

L’Ajuntament de Barcelona ha activat els serveis d’urgència i emergència social (CUESB) que han ofert allotjament a les dues persones que vivien al pis. Els dos afectats l’han acceptat.

Els serveis tècnics del districte han dictat ja una ordre de conservació i manteniment de la finca adreçada a la comunitat de propietaris.





Paraules clau

atenció a les persones/