[AMPLIACIÓ] 4 ferits en una explosió al disticte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

[AMPLIACIÓ] 4 ferits en una explosió al disticte de Ciutat Vella

11/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 16:06 hores per uns explosió al c/Bou de Sant Pere, número 12, al districte de Ciutat Vella. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 8 dotacions de Bombers de Barcelona.

A causa de la deflagració, que s’ha produït al 4-1, s’han vist afectats aquest habitatge i el 5-1 que s’ha enfonsat parcialment, a banda d’una part de l’escala de l’immoble.

En total quatre persones han resultat ferides: dues lleus, una menys greu i una greu. Dos dels ferits han estat traslladats a centres hospitalaris mentre que els altres dos han estat donats d’alta in situ.

La finca sinistrada ha estat desallotjada, juntament amb els immobles contigus. En total s’han desallotjat les finques del c/Bou de Sant Pere 10,12 i 14 i la del c/Argenter número 11 per afectacions estructurals.

El Centre d’Urgències i Emergències Socials (CUESB) ha atès, fins a aquesta hora, 29 persones dels edificis afectats, de les quals 13 han estat reallotjades per l’Ajuntament. Els altres veïns han optat per allotjar-se a casa de familiars i amics.

La regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per atendre personalment els veïns afectats.

La causa de l’explosió encara no ha estat determinada però els indicis apunten a una deflagració causada per gas.





Paraules clau

atenció a les persones/ Ciutat Vella/