Irma Rognoni assisteix a la jornada de portes obertes del castell de Torre Baró : Servei de Premsa

Irma Rognoni assisteix a la jornada de portes obertes del castell de Torre Baró

14/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 15 de novembre, a les 18:00 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, assistirà a la jornada de portes obertes que se celebrarà al castell de Torre Baró amb motiu de l’obertura d’aquest edifici per a la ciutadania. En concret, la regidora assistirà al concert de Dixieland i a l’encesa de llums ornamentals del castell.

La jornada de portes obertes comptarà amb tallers i visites guiades a l’edifici. Les visites guiades es faran a les 11, 12, 13 i 17 hores. A més d’11 a 14 hores hi haurà el Punt d’Informació itinerant del Parc de Collserola. A les 12:30 hores, l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris farà també una visita guiada. Finalment, a les 18:00 hores, tindrà lloc el concert de Dixieland i l’encesa de la il·luminació ornamental.

El castell de Torre Baró obrirà aquest cap de setmana les seves portes a la ciutadania després de les actuacions de restauració, consolidació i arranjament que l’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme en l’espai. Aquest emblemàtic edifici inclou un espai expositiu i de divulgació històrica, un punt d’informació del Parc de Collserola i un mirador a la ciutat. A més, compta amb una il·luminació ornamental dissenyada per posar en valor l’edifici. En total, l’Ajuntament de Barcelona ha invertit 750.000 euros en l’arranjament del castell i el seu entorn.

L’horari d’obertura de l’edifici serà dimarts i dijous de 10:00 a 13:00 hores; dissabte de 10:00 a 17:00 hores; diumenge de 10:00 a 14:00 hores.

L’edifici està situat a la carretera Alta de Roquetes, 309-311.





Paraules clau

Nou Barris/ torre baró/