Sònia Recasens pronuncia la conferència inaugural del City Innovation Summit : Servei de Premsa

Sònia Recasens pronuncia la conferència inaugural del City Innovation Summit

14/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 17 de novembre, a les 9:00 hores (Fira Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Pavelló 1) la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, pronunciarà la conferència inaugural del City Innovation Summit (CIS), que se celebrarà a Barcelona el 17 i 18 de novembre i reunirà representants de les principals ciutats del món per debatre iniciatives i experiències en l’àmbit de la innovació.

A la trobada, 25 ciutats del món exposaran els seus casos d’èxit i experiències, representades per membres amb diferent perfil (tècnics, polítics…), empreses que es dediquen a desplegar solucions innovadores a les ciutats, centres de recerca i universitats.

Es realitzaran 4 workshops on s’impulsarà un projecte d’innovació col·laborativa consistent en el llançament d’un repte en quatre àmbits diferents –Economy, Urban, Governance, i People-, per tal que totes les ciutats participants dels reptes puguin anar treballant els continguts i propostes durant el proper any i es puguin presentar els resultats a la propera edició del City Innovation Summit 2015.





Paraules clau

innovació/ smart cities/ smart city/