Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona celebren la Festa de la Música oberta a les famílies coincidint amb el Dia Internacional de la Música : Servei de Premsa

Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona celebren la Festa de la Música oberta a les famílies coincidint amb el Dia Internacional de la Música

20/11/2014

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona ha organitzat l’activitat Festa de la Música: aprèn, juga i balla al ritme dels patis, amb activitats lúdiques obertes a infants, joves i les seves famílies, i que tindran lloc divendres 21, dissabte 22 i diumenge dia 23 de novembre a un total de 22 Patis Escolars Obertes al Barri dels diferents districtes de la ciutat. A tots i cadascun d’aquests patis es desenvoluparan activitats obertes a tothom on els infants, joves i les seves famílies podran participar en diferents iniciatives i activitats relacionades amb la música.

El regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, assistirà dissabte 22 novembre, a les 12:15 hores, a les activitats que es desenvoluparan a l’Escola Miralletes, carrer Indústria, 255, al districte de Sant Martí.

Els Patis Escolars Oberts al Barri, impulsats des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, són espais d’ús públic per a infants, joves i les seves famílies, que obren les seves portes en horari extraescolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars. Aquest servei municipal compta amb la col·laboració dels districtes de la ciutat i el suport de diverses entitats educatives i socials de la ciutat, i té com a objectiu optimitzar l’ús dels patis escolars potenciant la seva vessant educativa i social i oferir un context segur i de proximitat on poder gaudir del temps de lleure de forma autònoma.

Als 68 Patis Escolars Oberts al Barri disponibles actualment a la ciutat es realitzen habitualment activitats de dinamització educativa de tipus esportiu, cultural i artístic, familiar i maletes pedagògiques amb materials lúdics.

 

La Festa de la Música a 22 patis escolars oberts al barri

Les diferents activitats previstes, amb motiu de la Festa de la Música, tindran lloc divendres 21, de 17:00 a 18.30 hores; dissabte 22, de 12 a 13:30 hores i de 17.00 a 19.00 hores; i diumenge 23 de novembre, de 12 a 13.30 hores.

-Districte de Ciutat Vella, barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera: Institut Pau Claris, passeig Lluís Companys, 18.

-Districte de Sants – Montjuïc, barri de La Marina del Port: Escola Enric Granados, passeig de la Zona Franca, 98 (entrada pel carrer Foc).

-Districte de Sants – Montjuïc, barri de Sants: Escola Barrufet, passatge Vapor Vell, 7.

-Districte de Gràcia, barri de La Salut: Escola Baldiri Reixac, carrer Olot, 1-13.

 

De 12 a 13.30 hores:

-Districte de l’Eixample, barri de Fort Pienc: Institut Fort Pius, carrer Ausiàs Marc, 78.

-Districte d’Horta – Guinardó, barri del Baix Guinardó: Escola Jovellanos, carrer Sardenya, 420 (entrada pel carrer Taxdirt)

-Districte de Nou Barris, barri del Turó de la Peira: Escola El Turó, carrer Peñalara, 19-55.

-Districte de Sant Andreu, barri del Congrés i els Indians: Escola Pompeu Fabra, carrer Olesa, 19.

-Districte de Sant Martí, barri del Camp de l’Arpa del Clot: Escola Miralletes, carrer Indústria, 255.

-Districte de Sant Martí, barri del Besòs i el Maresme: Institut Barri Besòs, entrada per carrer Pujades, 397.

-Districte de Sant Martí, barri de la Vila Olímpica del Poblenou: Escola Antoni Brusi, carrer Sardenya, 33 – 35.

 

De 17.30 a 19:00 hores:

-Districte de Sants – Montjuïc, barri de Sants – Badal: Escola i Institut Lluís Vives, carrer Canalejas, 107.

-Districte d’Horta – Guinardó, barri de La Vall d’Hebron: Escola Pau Casal, avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 46.

-Districte de Sant Andreu, barri del Baró de Viver: Escola Baró de Viver, carrer Tucumán, 1

 

-Districte de l’Eixample, barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample: Escola Mallorca, carrer Londres, 64.

-Districte de Les Corts, barri de Les Corts: Escola Les Corts, carrer Eugeni d’Ors,2.

-Districte de Sarrià – Sant Gervasi, barri de Sant Gervasi – Galvany: Institut Menéndez y Pelayo, Via Augusta, 140

-Districte de Gràcia, barri Camp d’en Grassot i Gràcia Nova: Escola La Sedeta, carrer Indústria, 67.

-Districte d’Horta – Guinardó, barri de la Font d’en Fargues: Escola Font d’en Fargas, pg. Font d’en Fargas, 65

-Districte de Nou Barris, barri Les Roquetes: Escola Antaviana, carrer Nou Barris, 12.

-Districte de Nou Barris, barri Vilapicina i La Torre Llobeta: Institut Barcelona Congrés, carrer Baró d’Esponellà, 1-15.

-Districte de Sant Andreu, barri de La Sagrera: Escola El Sagrer, entrada per plaça Hispano Suissa – carrer Garcilaso.Compartiu aquest contingut