L’alcalde assisteix a la jornada de portes obertes de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la jornada de portes obertes de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana

29/11/2014

Xavier Trias ha assistit a la jornada de portes obertes de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, acompanyat de la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, i el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives.

 

15717312398_3b679ec7e6_z

15904140182_ca012f38b8_z

 

L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana és el primer ateneu de fabricació que l’Ajuntament impulsa al districte de Nou Barris, com a aposta d’equipament per impulsar l’ocupació i posar a l’abast de ciutadans i organitzacions l’aprenentatge digital participatiu. Aquesta instal·lació forma part de la xarxa de nova generació impulsada pel Govern Municipal, per oferir espais de cocreació, aprenentatge i formació, vinculats a les noves tecnologies i en especial a la fabricació digital en 3D, i on els ciutadans són usuaris actius i protagonistes.

 

 

Document relacionat

Dossier de premsa: L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana obre les portes centrat a impulsar l’ocupació de qualitat i millorar l’aprenentatge digital a Nou BarrisCompartiu aquest contingut