Joan Puigdollers assisteix a les XVIII Jornades ACEBA de “Sostenibilitat i eficiència en salut” : Servei de Premsa

Joan Puigdollers assisteix a les XVIII Jornades ACEBA de “Sostenibilitat i eficiència en salut”

03/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 4 de desembre, a les 9:00 hores, el regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, assisteix a l’acte inaugural de les Jornades Tècniques ACEBA de “Sostenibilitat i eficiència en salut”, on també hi assisteixen el conseller de Salut, Boi Ruiz, el president de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA), Joan Maria Aranalde, i el president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós (Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Passeig de la Bonanova, 47).

El certamen, organitzat per ACEBA i que enguany arriba a la 18a edició, proposa un espai de coneixement i reflexió a l’entorn de temàtiques d’interès en l’àmbit de l’Atenció Primària. Sota el lema Sostenibilitat i eficiència en salut, durant la jornada es presenten experiències innovadores en salut, com la compra de l’atenció especialitzada, la contractació de serveis, les relacions laborals i l’acreditació dels Centres d’Atenció Primària, entre altres.

La Jornada clourà amb la presentació del nou Fer Salut, la revista dels Centres d’Atenció Primària autogestionats de Catalunya.





Paraules clau

salut/