6 persones reallotjades per un incendi al districte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

6 persones reallotjades per un incendi al districte de Ciutat Vella

21/12/2014

El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha reallotjat aquest vespre 6 persones a conseqüència d’un incendi al carrer Sant Vicenç, 18, al districte de Ciutat Vella.

Els Bombers de Barcelona han rebut un avís avui a les 18:54 hores per un foc en un immoble del carrer Sant Vicenç, número 18, al districte de Ciutat Vella. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 8 vehicles dels Bombers i efectius de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’incendi ha afectat dos pisos de la segona planta de l’edifici, i el SEM ha traslladat tres persones per intoxicació lleu per fum –dues a l’Hospital del Mar i una a l’Hospital Clínic–. En total, 16 persones han estat evacuades de la finca a causa del foc per part dels Bombers. Per aquest motiu, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) els ha ofert reallotjament, i 6 persones s’hi han acollit.Compartiu aquest contingut