Districte de Gràcia, veïns i entitats entreguen un present a persones en risc d’aïllament social : Servei de Premsa

Districte de Gràcia, veïns i entitats entreguen un present a persones en risc d’aïllament social

22/12/2014

Cinquanta persones en risc d’aïllament social rebran, aquests dies, un regal de Nadal de mans de voluntaris d’entitats i veïns anònims al barri de la Salut, del Coll i de Vallcarca del districte de Gràcia. L’acció, impulsada pel districte, forma part del projecte ‘Nadal per a Tothom’, que sorgeix de la necessitat de prevenir i fer visible la situació d’aïllament d’algunes persones detectades a la zona nord de Gràcia.

El projecte està coordinat pels Serveis Socials del Nord de Gràcia, el Pla Comunitari de La Salut i la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori, en col·laboració amb l’Associació La Nau, el Centre Cívic Coll-La Bruguera, Casal de Barri Cardener, Escola Kostka, Escola Virolai, Associació La Miranda, Escola Sadako, Ludoteca Centre Cívic Coll-La Bruguera, Fundació Surt. També hi intervenen persones voluntàries de diferents entitats dels barris del Coll, Vallcarca i La Salut.

Enguany, les persones beneficiàries del projecte seran 50 i el nombre de voluntàries serà de 60. Els serveis socials determinaran quines són les persones visitades, i que es troben en una situació de risc d’aïllament social, independentment de la seva edat i de la seva situació econòmica.

Els obsequis que s’entreguen són un lot de sabons facilitats per la Nau i una postal que té un poema fet per l’Anna Guinaldo i un dibuix realitzat pels nens i nenes de la ludoteca del centre Cívic de Coll.Compartiu aquest contingut