L’Ajuntament ha invertit 25,49 milions d’euros durant el 2014 en obres de reforma, ampliació, millora i rehabilitació integral a centres educatius públics : Servei de Premsa

L’Ajuntament ha invertit 25,49 milions d’euros durant el 2014 en obres de reforma, ampliació, millora i rehabilitació integral a centres educatius públics

19/01/2015

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit durant aquest passat any 2014 un total de 25.494.893 euros en concepte d‘obres de reforma, ampliació, millora i rehabilitacions integrals executades a escoles i centres educatius públics dels diferents districtes de la ciutat. A través del Consorci d’Educació, durant aquest passat any 2014, s’han desenvolupats diferents intervencions a més de 120 equipaments educatius de la ciutat.

La inversió municipal superior als 25,49 milions d’euros ha permès, entre d’altres centres, executar grans obres de reforma, ampliació, millores o rehabilitacions integrals a l’Escola Milà i Fontanals i l’Escola Pere Vila (districte de Ciutat Vella); Escola Ramon Llull i Conservatori Municipal de Música de Barcelona (districte de l’Eixample); Escola N-II Pràctiques, Escola Perú i Escola Mossèn Jacint Verdaguer (districte de Sants – Montjuïc); Escola Duran i Bas i Escola Ausiàs March (districte de les Corts); Escola Poeta Foix i Centre de Formació d’Adults Rius i Taulet (districte de Sarrià – Sant Gervasi); Escola La Farigola de Vallcarca i Escola Univers (districte de Gràcia); Escola Heura i Escola Pau Casals (districte d’Horta – Guinardó); Institut Escola Roquetes, Centre d’Educació Especial Sant Joan de la Creu i EBM El Timbaler del Bruc (districte de Nou Barris); Escola Congrés Indians, Escola Baró de Viver i Serveis Educatius Sant Andreu (districte de Sant Andreu) i, també, a l’Escola L’Arc de Sant Martí, Escola La Mar Bella i Escola Bogatell (districte de Sant Martí).

El regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que “un dels nostres principals objectius des de l’inici del mandat és aconseguir que l’ampli i històric parc d’equipaments educatius públics de la ciutat estigui en les millors condicions possibles i, en aquest sentit, garantir uns centres públics d’alta qualitat també pel que fa referència a les seves instal·lacions, dependències i serveis”. Ardanuy ha afegit que “la inversió municipal extraordinària superior als 25,49 milions ha permès complir un compromís que vam adquirir des del govern municipal amb la ciutadania a finals de 2013 i, en aquest sentit, hem pogut desenvolupar grans millores a més de 120 escoles i equipaments educatius públics de la ciutat que ho necessitaven i, en alguns casos, des de feia anys”.

La millora dels equipaments educatius públics de la ciutat que s’impulsen des de l’Ajuntament de Barcelona tenen com a objectiu oferir a l’alumnat, professorat, a les famílies, a la comunitat educativa dels centres i, també, a la ciutadania en general uns espais educatius públics de qualitat i que estiguin sempre en les millors condicions possibles.Compartiu aquest contingut