L’alcalde Trias presenta el balanç de 2014 dels serveis i programes d’ocupació de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde Trias presenta el balanç de 2014 dels serveis i programes d’ocupació de Barcelona

23/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

 

Divendres 23 de gener, a les 12:00 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà la roda de premsa de presentació del balanç de 2014 dels serveis i programes d’ocupació de Barcelona.

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, també participarà en l’acte, durant el qual es donaran a conèixer els principals indicadors de l’activitat i la prestació de serveis en matèria d’ocupació desenvolupats per Barcelona Activa durant l’últim any.

Després de la roda de premsa, a les 13:00 hores (Ajuntament. Saló de Cent), l’alcalde, Xavier Trias, presidirà un acte de reconeixement al compromís per l’ocupació, amb joves i empreses que han contribuït a generar llocs de treball a la ciutat.

Hi assistiran 40 joves que han trobat feina a través dels programes Joves per l’Ocupació, Barcelona Crea Ocupació i Fem Ocupació per Joves, tots ells impulsats per Barcelona Activa, i també més de 130 empreses que han contractat joves gràcies a aquests serveis.

Hi participaran la tinenta d’alcalde Sònia Recasens; representants de dues empreses que han contractat joves a través dels serveis de Barcelona Activa, i un jove contractat que va participar al programa Joves per l’Ocupació. En el marc de l’acte, l’alcalde i la tinenta d’alcalde lliuraran diplomes acreditatius a les empreses compromeses amb la contractació de joves de la ciutat.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ ocupació/