L’alcalde Trias reconeix a joves i empreses el seu compromís amb la generació d’ocupació a la ciutat : Servei de Premsa

L’alcalde Trias reconeix a joves i empreses el seu compromís amb la generació d’ocupació a la ciutat

23/01/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest divendres un acte de reconeixement al compromís per l’ocupació de joves i empreses que han contribuït a generar llocs de treball a la ciutat. L’alcalde ha estat acompanyat per la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens.

 

 

A l’acte, celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, hi han assistit 40 joves que han trobat feina a través dels programes Joves per l’Ocupació, Barcelona Crea Ocupació i Fem Ocupació per Joves, tots ells impulsats per Barcelona Activa, i també més de 130 empreses que han contractat joves gràcies a aquests serveis.

A més, hi han intervingut la directiva de Leroy Merlin Nora Solé i el gerent de l’empresa FINDAL, Jordi Fàbregas, que han donat el seu testimoni des de la visió de les empreses que han apostat per la contractació de joves a la capital catalana de la mà de Barcelona Activa. També ha explicat la seva experiència el jove Habis José Rumeu, participant del programa Joves per l’Ocupació 2013-2015 i actualment contractat per l’empresa Movement Barcelona.

En el marc de l’acte, l’alcalde i la tinenta d’alcalde han lliurat diplomes acreditatius a les empreses compromeses amb la contractació de joves de la ciutat.

Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/ empresa/ ocupació/