L’alcalde reivindica el paper de l’escola com a “transmissora de valors essencials, com la responsabilitat, l’esforç i el respecte” : Servei de Premsa

L’alcalde reivindica el paper de l’escola com a “transmissora de valors essencials, com la responsabilitat, l’esforç i el respecte”

24/01/2015

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat avui que l’educació i l’escola són elements fonamentals per a la transmissió de “valors essencials, com la responsabilitat, l’esforç i el respecte”. Així ho ha afirmat durant l’acte de celebració dels 200 anys d’existència de l’Escola Pia de Sant Antoni, que s’ha celebrat aquest matí coincidint amb la celebració de la festa major d’aquest barri barceloní. A la commemoració també hi han assistit els regidors Mercè Homs i Gerard Ardanuy.

 


L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, amb el Pare provincial, Jaume Pallarolas,
i el director de l’Escola Pia Sant Antoni, Ramon Beringues
 

 
L’alcalde ha recordat que l’Escola Pia ha estat sempre compromesa amb la cultura, amb l’agrupament escolta, els geganters i moltes altres iniciatives, i que compta amb la implicació i la participació de les famílies.

“Des de la seva fundació, a principis del segle XIX, l’Escola Pia Sant Antoni ha portat a terme una excel·lent tasca educativa”, ha seguit l’alcalde, que també ha assenyalat que aquesta no només ofereix formació: “també acompanyen, orienten i ajuden l’alumne. Aquest és un dels elements que formen part de la vostra manera de fer”.

“Les Escoles Pies sempre heu volgut transmetre uns valors de compromís amb la societat, i amb els més febles, una voluntat de servei envers les persones més vulnerables,que forma part de la identitat de la vostra escola des dels seus inicis”, ha conclòs l’alcalde, que ha recordat la necessitat que “els nostres infants i els nostres joves estiguin ben preparats per al futur, perquè puguin sortir-se’n i fer una societat millor per a tothom”.

En aquest sentit, ha recordat que “la nostra voluntat és fer de l’educació una aposta de futur, en la qual Barcelona ha de ser referent”.Compartiu aquest contingut