L’Ajuntament de Barcelona ha allotjat 33 persones aquesta nit en el marc de l’Operació Fred Nivell 2 : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona ha allotjat 33 persones aquesta nit en el marc de l’Operació Fred Nivell 2

04/02/2015

Els equips d’Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona ha atès a 123 persones en el marc de l´Operació Fred, de les quals 33 han acceptat allotjament en el Centre d’Estades Breus del Centre d’Urgències i Emergències Socials (CUESB) on se’ls ha ofert servei de sopar, esmorzar i higiene.

El dispositiu es va posar en marxa ahir a les 19:30 hores i ha finalitzat a les 03:00 hores del dia d’avui , i ha suposat el reforç dels equips d´emergències del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament que s’han distribuït per tota la ciutat, amb la col·laboració de Creu Roja, per detectar a les persones que pernocten a la via pública i informar-les de la possibilitat d´allotjar-les en el Centre d’Estades Breus i acompanyar-les fins el mateix centre. En total han intervingut 28 professionals del CUESB i 18 voluntaris de Creu Roja.

El Servei d’Estades Breus disposa de 108 places d’acollida, que se sumen a les 75 places del Centre d’Acolliment Nocturn d’Emergències que es va posar en marxa el passat mes de desembre i que està en funcionament durant tots els mesos d’hivern. En total, l’Ajuntament de Barcelona disposa de 183 places d’acolliment nocturn en el marc de l’Operació Fred.Compartiu aquest contingut