L’Ajuntament de Barcelona desactiva la fase d’alerta del Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per a Neu i Gel : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva la fase d’alerta del Pla d’Actuació d’Emergència Municipal per a Neu i Gel

05/02/2015

L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat aquest matí la fase d’alerta el Pla d’Actuació d’Emergència Municipal (PAEM) per a Neu i Gel després que ha remès l’episodi de risc per nevades.

Des que es va activar l’alerta dimarts passat, els equips d’Hàbitat Urbà-Medi Ambient i Serveis Urbans han escampat 141 tones de sal a les cotes altes de la ciutat per prevenir els efectes de la neu i el gel sobre la mobilitat. L’episodi de risc no ha provocat cap problema remarcable a la ciutat. Davant la previsió de temperatures baixes, sobretot a les nits, els equips municipals continuaran atents per si cal continuar distribuint sal per reduir el risc de gelades a les zones més ombrívoles.

Atesa la persistència de les baixes temperatures, l’Ajuntament de Barcelona mantindrà activada l’Operació Fred Nivell 2 per oferir allotjament en recursos municipals a les persones que pernocten a la via pública.Compartiu aquest contingut