L’alcalde presideix la inauguració del Festival LLUMBCN dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia : Servei de Premsa

L’alcalde presideix la inauguració del Festival LLUMBCN dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia

05/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 6 de febrer, a les 19:00 hores, (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona),  l’alcalde Xavier Trias presideix la inauguració del Festival LLUMBCN dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia i com a punt de partida de la celebració de l’Any Internacional de la Llum. A l’acte hi assitirà, entre d’altres, el tinent d’alcalde Jaume Ciurana.

L’ICFO–Institut de Ciències Fotòniques organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona la inauguració del Festival LLUMBCN dins el marc de les Festes de Santa Eulàlia i com punt de partida d’un any ple d’activitats dins el marc de la celebració de l’Any Internacional de la Llum. L’acte constarà de dues parts:

Al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, l’arquitecta Benedetta Tagliabue, llegirà el pregó i intervindran l’alcalde Xavier Trias, i el director de l’Institut de Ciències Fotòniques, Lluís Torner.

Tot seguit,  a les  20:15h a la Plaça Sant Jaume, i  just després d’iniciar-se els Protocols de l’Àliga de les Festes de Santa Eulàlia, els assistents podran gaudir, per primera vegada a la història castellera, d’una actuació molt especial de castellers lluminosos, a càrrec de la Colla Jove de Barcelona.

Retransmissió en directe a
http://santaeulalia.bcn.cat/llumbcn

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ Festes de Santa Eulàlia/ LLUMBCN/