L’Ajuntament de Barcelona ha allotjat 58 persones aquesta nit en el marc de l’Operació Fred Nivell 2 : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona ha allotjat 58 persones aquesta nit en el marc de l’Operació Fred Nivell 2

08/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els equips d’Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona han atès a 58 persones en el marc de l´Operació Fred, i totes han acceptat allotjament en el Centre d’Estades Breus del Centre d’Urgències i Emergències Socials (CUESB) on se’ls ha ofert servei de sopar, esmorzar i higiene.

L’Operació Fred Nivell 2 suposa el reforç dels equips d´Emergències del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament que s’han distribuït per tota la ciutat, amb la col•laboració de Creu Roja, per detectar a les persones que pernocten a la via pública i informar-les de la possibilitat d´allotjar-les en el Centre d’Estades Breus i acompanyar-les fins el mateix centre.

El Centre d’Estades Breus disposa de 108 places d’acollida, que se sumen a les 75 places del Centre d’Acolliment Nocturn d’Emergències que es va posar en marxa el passat mes de desembre i que està en funcionament durant tots els mesos d’hivern. En total, l’Ajuntament de Barcelona disposa de 183 places d’acolliment nocturn en el marc de l’Operació Fred.

Aquesta nit també s’han allotjat 70 persones en el Centre d’Acolliment Nocturn d’Emergències.





Paraules clau

atenció a les persones/ fred/ Operació Fred/