L’alcalde Trias ressalta el paper de la FECAC en la consolidació de la convivència a Barcelona i Catalunya : Servei de Premsa

L’alcalde Trias ressalta el paper de la FECAC en la consolidació de la convivència a Barcelona i Catalunya

21/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest dissabte a l’acte de lliurament dels Premis de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Catalunya (FECAC), atorgats en el marc de les XXXI Jornades commemoratives del Dia d’Andalusia. L’alcalde, a més, ha estat guardonat amb el Premi Socio-Polític de l’entitat, que li ha estat lliurat pel seu president, Daniel Salinero. A l’entrega també hi ha assistit el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, i la directora de Relacions Institucionals i Ciutadanes, Montse Martín.

 

 

L’alcalde, que ha agraït el premi i ha felicitat la resta de guardonats, ha destacat l’aportació de la FECAC en la vertebració del model de convivència de Barcelona i Catalunya i en la consolidació de la seva societat plural. “La FECAC us ajuda a tenir presents els vostres orígens i us converteix en ambaixadors de la cultura andalusa a Catalunya, i al mateix temps ambaixadors de Catalunya a Andalusia”, ha dit Trias als assistents, i els ha donat les gràcies per la seva tasca i la seva contribució a construir una Barcelona per a les persones.





Paraules clau

Alcalde Trias/ fecac/